August 2013

DNB1. plass

Byrå: Try
Kreativt team:
Konsulent: Arne Eggen
Prosjektleder: Diana Jandl
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: DNB
Juryens begrunnelse:

Månedens utvalgte kom i en serie av to, fordi vi likte den ene så mye mer enn den andre, falt valget på å hedre kun én av spottene med gull.
Collagen med voice og Kaizers er en relevant og smart idé. Jevn og tight spott og iørefallende med klipp fra gjenkjennelige hits vekket hørelyst.  Morsomt med treffende svar fra bandet, og skulle man våge å ønske seg mer, kunne man bedt om litt mer vågale og gjerne enda litt mer gøyale klipp fra låtene.

»
Collage

7/112. plass

Byrå: Isobar
Kreativt team:
Prosjektleder: Kristina Schaatun
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: 7/11
Juryens begrunnelse:

Tyranni, Teokrati, Kleptokrati, Anarki, Oklokrati. Vi er alle takknemlige for at demokratiet råder og i valginnspurten minner 7/11 oss på nettopp dette, samtidig som de oppforer alle til å bruke stemmen sin. Hvis juryen skal gi noe ris, savner vi linken til grublekaffen som sett i andre kanaler. Men rosen rundt bordet regjerte og kan oppsummeres med to Ger: godt tenkt og godt skrevet.

»
Tyranni
»
Teokrati
»
Kleptokrati
»
Anarki
»
Oklokrati

Toyota3. plass

Byrå: Per Høj
Kreativt team:
Konsulent: Haagen Sæther-Larsen
Prosjektleder: Magnhild Foldøy
Prod.selskap: Både Og Radiobyrå
Kunde: Toyota
Kundeansv.: Bjørn Devold Eidsvig
Juryens begrunnelse:

3. plassen denne måneden tildeles Toyota for spotter med et kreativt grep som fikk oss til å spisse ørene litt ekstra en tirsdags morgen. Vi er besnæret av ideen, men vi hadde ønsket oss en ekstra puss på gjennomføringen, slik at det hadde blitt litt lettere å høre på.

»
Elektriker
»
Rørlegger
»
Snekker