Mars 2016

RiksTV1. plass

Byrå: SMFB
Kreativt team:
Konsulent: Torstein Drogseth
Prosjektleder: Henriette Valeur
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: RiksTV
Kundeansv.: Sandra Barth-Hansen
Juryens begrunnelse:

Juryen humrer seg igjennom en nostalgisk reise, tilbake til en slitsom ungdomstid, samt trusselen med å møte Charter-Svein på toget. Spottene er artig løst med en fin kobling mellom utdaterte ukeblader om gamle helter og en slitsom togtur, til nytt og fresht utstyr fra RiksTV. Spottene treffer godt på casting og gjennomføring, og alle i juryen er enige om at det skal spilles mye Infinity i helgene fremover. Vi er Happy, og gir 1. plassen til RiksTV

»
Kjell
»
Svein

Shell2. plass

Byrå: Creuna
Kreativt team:
Konsulent: Atle Skageng
Prosjektleder: Una Solbakken Crosch
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Shell
Kundeansv.: Shell
Juryens begrunnelse:

Juryen setter pris på en tydelig ide. Spottene er originalt og gøyalt løst, med de små unnskyldningene som må til, for å komme til «rosinen i pølsa», eller bare til pølsa, da.Flere av jurymedlemmene fikk spontant lyst på pølse i bomull, med et strøssel av binders, som vi også har hørt skal gjøre oss skinny til sommeren. Gratulerer med 2. plassen!

»
Bomull
»
Binders

Tiny Audio3. plass

Byrå: Både Og Radiobyrå
Kreativt team:
Konsulent: Ola-Per Ekblom
Prosjektleder: Elisabeth Andonov
Prod.selskap: Både Og Radiobyrå
Kunde: Tiny Audio
Kundeansv.: Tom Vedvik
Juryens begrunnelse:

Tredjeplassen går til to spotter for DAB-adaptere fra Tiny Audio, som i motsetning til avsenders navn klarte å fremkalle ganske mye lyd i deler av juryen. Spottene er rare nok til at de skiller seg ut og vanlige nok til at man får med seg hva det reklameres for. Og sånt no’ bør belønnes. I tillegg til det ville en pallplass gi juryen muligheten til å dra ordspillet aDABter i jurybegrunnelsen. Og den sjansen kunne vi ikke la gå fra oss.

»
Mange kanaler (0:33)
»
Bluetooth (0:32)