August 2010

Denja2. plass

Kreativt team:
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Denja
Juryens begrunnelse:

Okay, hvor starter man. August måned blir ikke den samme for medlemmene i sølvmikkjuryen. Først en fuktig og kald sommer - så dette. Bidragsbunken var tynnere enn Nathalies bloggstemme og den generelle kreative kvaliteten manglet friskheten vi vanligvis er vitne til når vi lytter oss gjennom listen. Dette har gjort utslag i en sammstemt avgjørelse om å ikke gi noe gull denne måneden. Men fortvil ikke kjære kreatør og regissør, for sølv skal det bli - hele to stykker. Og bronse selvfølgelig, den seige tinn- og kobberlegeringen som fyller mang en kjellerstue i skyte- og orienteringskretser.
Augustsølvet glimrer for opphavet bak Denja- og Telenorspottene. To velproduserte lydfiler, som på en velregissert og fin måte skildrer skiver av livet. For juryen, og naturligvis resten av Norge, er dette kjente radiokonsepter som har høstet ros av den samme juryen tidligere i sommer. Nettopp derfor skulle vi så gjerne ha lyttet til gulluttak hvor konseptet ble tatt ut enda sterkere.
Denjas smakfulle poteter presenteres som et raskt botemiddel for blodsukkerrelaterte hverdagsdisputter. Også denne gang blir det servert på en delikat måte, hvor det er umulig å ikke henge med på resonnementet.

»
I stuen
»
På stranden

Telenor2. plass

Kreativt team:
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Telenor
Juryens begrunnelse:

Telenors "skjer mye"-konsept forstetter å minne oss på de mobile opplevelsene av det hverdagslige slaget. Det humres i barter, men det er enda et stykke til de store lytteropplevelsene. Stol mer på konseptet og trøkk til er fagjuryens lettveiende anbefaling.

»
Sønn
»
Bestemor
»
Bestefar

Biltema3. plass

Kreativt team:
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Biltema
Juryens begrunnelse:

Biltema fortsetter å pirre nysgjerrigheten med produkter du neppe finner i noen reoler, og denne gang holder det til en tredjeplass i månedens kåring. Underholdningsverdien er stor og totalinntrykket trekkes opp, til tross for et godt bevandret dramatiserbart landskap.

»
Hagefjell
»
Sneglapulten