Mars 2006

Schibsted Forlag1. plass

Kreativt team:
Prod.selskap: Stig og Stein Radiobyrå
Kunde: Schibsted Forlag
Juryens begrunnelse:

Ordet "fantastisk" har aldri før vært uttalt så mange ganger rundt jurybordet. En liten rekord det også. Månedens sølvmikk går nemlig til arbeidet som nå blir registrert i Guinnes Rekordbok som verdens korteste radiospot. Ideen er strålende. Som om ikke det var nok, synes vi det er verdt å påpeke at den 0,9 sekunder lange produksjonen er veldig god. Den lille trommevirvelen på slutten tilfører nemlig en ekstra liten knivsodd med humor.

»
Rekord

Hydro Texaco2. plass

Kreativt team:
Prod.selskap: Stig og Stein Radiobyrå
Kunde: Hydro Texaco
Juryens begrunnelse:

Hydro Texaco fikk majoriteten av juryen til å knise også denne måneden. Det er nesten litt for dumt. Men heldigvis bare nesten. For noe såpass livlig, dukker det selvsagt opp kritiske spørsmål rundt kommunikasjonseffekten. Men å fremstå som et kvikt og gøyalt sted å stikke innom, er vel en positiv kommunikasjonseffekt det?

»
Lenge senn
»
Vask igjen
»
Blei igjen

Flytoget3. plass

Kreativt team:
Prod.selskap: Stig og Stein Radiobyrå
Kunde: Flytoget
Juryens begrunnelse:

Veldig morsomt og enkelt, om enn ikke banebrytende. Vi likte den første spotten enda bedre enn den andre. Muligens har det vært lagt litt for stor vekt på å være morsom, fremfor å dyrke enkelheten? Allikevel - når man først har bestemt seg for å skru til humoren, så synes vi produksjonen lykkes bra i å gjøre dette.

»
Bagasje
»
Dårlig tid