Januar 2020

Sector Alarm1. plass

Byrå: Anorak
Kreativt team:
Prosjektleder: Ellen Sørnes Hilleren
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Sector Alarm
Kundeansv.: Sector Alarm
Juryens begrunnelse:

Førsteplassen i Sølvmikken 2020 går til en serie spotter det er lett å kjenne seg igjen i. The struggle is real, som noen sier, når man er langt inni skauen og begynner å lure på om kaffetrakteren er skrudd av. Situasjonene som er plukket ut funker bra. Og selv om man kjenner seg igjen, blir det ikke kjedelig. Fordi det er gøy. Mye takket være det som kanskje er Norges morsomste skuespiller. Men også takket være god regi og gode manus. Overgangen mellom dramatisering og VO går glatt, og juryens oppmerksomhet er på topp når vi får høre hva slags produkter som kan fri oss fra angsten. Det er det Easylock, Smartplugger og Sector Alarm-appen som kan. Gratulerer og god, bekymringsfri tur til New York!

»
Sector Alarm Marka 25s SEDMAR2501R0
»
Sector Alarm Fly 25s SEDFLY2501R0
»
Sector Alarm Bil 25s SEDBIL2501R0

FINN.no2. plass

Byrå: Morgenstern
Kreativt team:
Prosjektleder: Mona Larsen
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: FINN.no
Juryens begrunnelse:

Jeg elsker deg. Det er klart, det kommer brått på! For den ansatte som plumper uti, for sjefen og for lytterne. Og det er veldig morsomt! Som lytter blir man usikker på hva dette er for en rar samtale, før man får svaret: Det er en som driter seg ut på jobben og oppfordres til å søke ny. Juryen diskuterte om det er et litt tynt grunnlag å søke ny jobb på, men ble fort enige om at det er morsomt nok til at vi ikke bryr oss. Han i den andre spotten som blir tatt med buksene nede er vi enige at burde søke ny jobb. Juryen håper å høre flere spotter på dette konseptet i månedene som kommer. Grattis med januarsølvet!

»
Sees imorgen FIIJSM3001N0 (0:30)
»
Tatt på fersken FIIJTF3501N0 (0:35)

Mitt Anbud3. plass

Byrå: Verdens Sterkeste Mann
Kreativt team:
Konsulent: Kjetil Røst Nilsen
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Mitt Anbud
Kundeansv.: Håvard Bungum og Torstein Vinje Berget
Juryens begrunnelse:

Kjempedumt, kjempekort, kjempegøy! Det kler Mitt Anbud godt å ha så korte og enkle spotter. Juryen liker best spottene der det har blitt ordna store ting, men lurer på om de kunne vært enda kortere? Litt strengt, kanskje, men det holder til pallplass uansett!

»
Mitt Anbud - Andre badet (10s) MJTABA1001R0
»
Mitt Anbud - Garasje (9s) MJTGAR0901R0
»
Mitt Anbud - Varmepumpe (10s) MJTVPU1001R0
»
Mitt Anbud - Peis (10s) MJTPEI0901R0