Januar 2018

Wenaas_jan20181. plass

Byrå: Los & Co
Kreativt team:
Prosjektleder: Ingunn Dyrrdal Kristensen
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Wenaas_jan2018
Juryens begrunnelse:

Årets første Sølvmikk går til svært detaljrik og informativ kampanje for yrkesbekledning. Juryen trekker på smilebåndet og liker godt å være med inn på baderommet og til skittentøyskurven hvor vår arbeidsmann lurer på hvor mange grader jakka hans skal vaskes på. Beskrivelsen han avlever til sin kone er så rik på tekniske detaljer, som for han er en selvfølge, men for en jury bestående av reklamefolk blir det intet mindre enn svært imponerende. Avslutningen er elegant og i godt samspill med resten av dramatiseringen, rett og slett både godt tenkt og godt gjennomført. Gratulerer! PS. Når kommer det en yrkesbukse for tekstforfattere?

»
Klesvask WENKLV3901R8 (0:39)
»
Fido WENFID3401R8 (0:34)
»
Avskjed WENAVS3901R8 (0:39)

Maxbo2. plass

Byrå: McCann
Kreativt team:
Konsulent: Christopher Dons
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Maxbo
Juryens begrunnelse:

På svært behagelig vis blir vi trukket inn i et skjønnlitterært, elegant univers. At de små historiene er lest av selveste lydbokstemmen, gjør at juryen bare lener seg tilbake og nyter tilbudene i hver spot. Det er nesten sånn at man får lyst til å bytte vinduer bare for å komme i den behagelige søndagsfølelsen. Du vet en sånn søndag hvor solen siver inn gjennom det vinduet du har satt inn helt selv og skyggespillet leker seg over den nymalte veggen du fikk til takket være en radiokampanje fra byggevarehuset, Maxbo.

»
Vindu og balkongdør MAXVIN4001R8 (0:40)
»
Elfa MAXELF4001R8 (0:40)
»
Harmoni MAXHVT4001R8 (0:40)

Würth3. plass

Byrå: Både Og Radiobyrå
Kreativt team:
Konsulent: Ola-Per Ekblom
Prosjektleder: Mie Sten
Prod.selskap: Både Og Radiobyrå
Kunde: Würth
Kundeansv.: Kari Hagen
Juryens begrunnelse:

Og der var endelig Würth tilbake! Denne gangen med Würthmannen Trond Asmyhr som må være intet annet enn en skikkelig fin fyr og for et würthtøy han har, batteri som passer til alt! Konseptet holder fortsatt en svært høy kvalitet på produksjonen og manusarbeidet. Dette er nynnbare spotter man blir glad av å få på hjernen. Vi ser wurthfall i frem til et nytt år med konseptet.

»
Trond Asmyhr WRTPPF4501R8 (0:45)
»
Pick your power WRTPPR4501R8 (0:45)