Juli 2018

Phonect_juli20181. plass

Byrå: Futatsu Industries
Kreativt team:
Konsulent: Aris Theophilakis
Prosjektleder: Mari Vasaasen
Prod.selskap: Både Og Radiobyrå
Kunde: Phonect_juli2018
Kundeansv.: Ellen Bergene-Engen / Hanna Barclay Gaasland
Juryens begrunnelse:

Phonect er et mobilabonnement for bedriftsmarkedet, men som alle vet brukes jo telefonen like mye på privaten. Dette dramatiseres på finurlig vis gjennom å la ulike karakterer si akkurat det samme gjennom samtale med for eksempel en kunde og kona, eller kunde og kompisene. Det er underholdende å høre på og en morsom observasjon av hvordan vi går inn og ut av ulike roller basert på hvem vi snakker med. Vi i juryen ringer Futatsu med jovial-kollega-stemmen-som-unner-andre-å-vinne-stemmen og GRATULERER med Sølvmikken for juli, årets heteste førsteplass.

»
Latter PHKLAT2501R8 (0:25)
»
Håndverker PHKHAN2201R8 (0:22)
»
Hei PHKHEI1501R8 (0:15)

FINN.no2. plass

Byrå: Morgenstern
Kreativt team:
Prosjektleder: Mona Larsen
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: FINN.no
Juryens begrunnelse:

Finn.no lanserer en ny tjeneste på sidene sine, hvor du nå kan kjøpe helt nye ting. Noe du absolutt kommer til å vurdere etter å ha hørt disse spottene som utspiller seg på et stort varehus med både hagemøbler, telys og servietter. Paret som spiller ut ulike problemstillinger man kan havne opp i her, er dessverre svært gjenkjennbare. Kort fortalt kan servietter føre til skilsmisse. Om Finn herved kan redde ekteskap vites ikke, men 2.plassen i Sølvmikken er helt sikker.

»
Servietter FIISRV3002R8 (0:30)
»
Hage FIIHAG3002R8 (0:30)
»
Vil skilles FIIVSK3202R8 (0:32)

Fargerike3. plass

Byrå: Morgenstern
Kreativt team:
Prosjektleder: Katrine Berget
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Fargerike
Juryens begrunnelse:

Baron Ultra er en husmaling som gjør at du kun trenger å male hvert 12.år. Dette blir vi forklart i konseptet «en person starter spotten og samme person fullfører den 12 år etterpå».  Dette skaper morsom og underholdene radioreklame som står ut. Vi anbefaler dog Morgenstern til å finne en litt yngre skuespiller i en av spottene neste gang slik at de lever lenge nok til å fullføre, eller var det kanskje hele poenget? Gratulerer så mye med tredjeplassen, ikke la det bli 12 år til neste gang da.

»
Spot 2 FAKFRB2501R8 (0:25)
»
Spot 3 FAKFRC2501R8 (0:25)