Mars 2014

Vålerenga Fotball1. plass

Byrå: Futatsu Industries
Kreativt team:
Konsulent: Aris Theophilakis
Prosjektleder: Anna Eriksson
Prod.selskap: Verdens Sterkeste Mann
Kunde: Vålerenga Fotball
Kundeansv.: Connie Larsen
Juryens begrunnelse:

Juryen konstatere en gledelig nivåheving denne Sølvmikk-runden, etter en litt treg start på året. Ikke fordi grepene var nye; sangnummer og tulletelefoner får vi aldri nok av, men både teksthåndverk og produksjon var hevet flere hakk fra februar.
Førsteplassen gikk til kunden som har stått oftere på pallen i radiokonkurranser enn i fotballmesterskap. Vålerenga Fotball. Det er dårlig gjort å sammenligne med tidligere kampanjer, men koblingen fotball og brøling var nok ikke den 5. idéen. Noen mente til og med at det er litt overfortalt. Men hvor ofte hører du det brøles FEMUNDSMARKA over eteren? Ikke ofte nok, mente en samstemt jury. Velkommen tilbake på toppen!

»
Krokan
»
Geir
»
Femundsmarka

Right Price Tiles2. plass

Byrå: Både Og Radiobyrå
Kreativt team:
Konsulent: Ola-Per Ekblom
Prosjektleder: Elisabeth Andonoc
Prod.selskap: Både Og Radiobyrå
Kunde: Right Price Tiles
Kundeansv.: Per Christian Teie
Juryens begrunnelse:

Right Price Tiles skuffer sjelden på radio, men etter et ukjent antall ordvitser lurer juryen på hvor lenge de kan fortsette uten å vanne ut konseptet? Det er en viss nivåforskjell på rundens to spotter, men godt tekstarbeid og morsomme poenger gjør at juryen humrer flisene opp på en klar andreplass.

»
Dress
»
Herrebikini

Ali Kaffe - Joh. Johannson3. plass

Byrå: Bates United
Kreativt team:
Prod.selskap: Krypton Sound planet
Kunde: Ali Kaffe - Joh. Johannson
Kundeansv.: Ted Allergoth, Ole Tranberg
Juryens begrunnelse:

Nederst på pallen havnet de, men vi tror ikke det legger en demper på humøret til Ali Kaffe. For å låne et Vålerenga-brøl: INGENTING kan drepe den gleden de utviser i hele 5 ulike musikksjangere - og det smitter som kjent. Deler av juryen synger med, resten leter etter idéen, men at dette er rundens mest velproduserte spotter kunne alle enes om. 

»
Køntri
»
Fønk
»
Svensktopp