Januar 2014

Right Price Tiles1. plass

Byrå: Både Og Radiobyrå
Kreativt team:
Konsulent: Ola-Per Ekblom
Prosjektleder: Elisabeth Andonov
Prod.selskap: Både Og Radiobyrå
Kunde: Right Price Tiles
Kundeansv.: Per Christian Teie
Juryens begrunnelse:

Månedens vinner er en spot i et konsept vi kjenner godt. Smart Mice Disguise prøver fortsatt ikke å selge oss noe annet enn navnet, og det er jo alt vi trenger å vite dersom vi skal ut å se på fliser.  Det triller kanskje ikke like godt av tunga som tidligere, men den passe sjarmerende idéen for tulleringingen er nok til at Right Price Tiles stikker av med denne månedens Sølvmikk - i en  splittet jury.  Dette er lite anmasende og ganske høflig radioreklame man tåler å høre mange ganger.

»
Mus i veggen

RiksTV2. plass

Byrå: SMFB
Kreativt team:
Prosjektleder: Henriette Valeur
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: RiksTV
Juryens begrunnelse:

Runner up, og månedens Ståle Sandbech, er RiksTV og spottene for deres ‘smartboks’.  «Det er sgu focking skandale mand!» - ropes det fra sidelinja.
Enkel og tydelig tørrvittighet på helt riktig måte. Dette føles som helt ekte folk og ekte historier. Her er eksemplene akkurat skeive og rare nok til at det fenger.
Vi ler mest av hotellmannen, og finner ut at det er der jurymedlem Albert og OneCall har hatt sine seminarer også. Det er ekte det.

»
Babysvømming
»
Yoga
»
Seminar

Eniro - Gule Sider3. plass

Kreativt team:
Konsulent: Liv Murphy
Prosjektleder: Tuva Gaarder Nordlie
Prod.selskap: Sagveien Resort
Kunde: Eniro - Gule Sider
Kundeansv.: Helene Hopstock
Juryens begrunnelse:

På bronsjeplass står en seig gammal kjenning, med folkekjær sveis. Eniro og 1880. Disse korte, effektive historiene får oss til å trekke på smilebåndet. Idéen som smalt mest i denne runden var bombesnakk i sikkerhetskontrollen. Det er konsensus i juryen om at det fortsatt er forfriskende at det lages nye idéer på dette konseptet hver måned. Hvem liker ikke en stayer?
 

»
Åpningstider
»
Advokat
»
Blomsterhandler
»
Catering